Azienda Agricola Grasso Fratelli

Azienda Agricola Grasso Fratelli er historien om 3 generationers kærlighed til vin.

Gården blev etableret i år 1900 af Valentino Grasso og drives i dag af hans børnebørn Luigi og Alfredo der råder over i alt 15 hektar vinmarker fordelt på Nebbiolo, Dolcetto, Barbera, Moscato og Chardonnay. Den årlige produktion er på lidt under 60.000 flasker og bliver skabt med en stor lidenskab og respekt for det traditionelle håndværk. En lidenskab der klart afspejler sig i gårdens vine som er fulde af charme og personlighed.

Azienda Agricola Grasso Fratelli er beliggende i Valgrande, Treiso i hjertet af Langhe. Et område der er berømt for sine vine som er blandt verdens bedste og mest prestigefyldte.

Gårdens flagskib er uden tvivl deres Barbaresco vine. Hos Lille Steensgaard finder alle gårdens 3 enkeltmarks Barbaresco'er "San Stunet", "Sorí Valgrande" og "Bricco Spessa. Snyd heller ikke dig selv for den super flotte Barbera d'Alba Matiné der kun laves i udvalgte årgange eller gårdens 2 sprøde og forfriskende vine Langhe Rosato "Le Zolle", en piemontansk specialitet i form af en let perlende rødvin samt Moscato d'Asti DOGC.

Vine fra Azienda Agricola Grasso Fratelli